3x7, veelzijdig en creatief productiehuis voor audio, video en digital content (Westerlo, Antwerpen, Vlaanderen)

3x7 specialiseert zich in diverse productieprojecten in de audiovisuele en digitale sector. Onze expertise is bijzonder veelzijdig en spitst zich toe op verschillende domeinen. We produceren creatieve en professionele video’s, films, muziek en videoclips.

 

Producer of songwriter gezocht: muziekproductie door 3x7

3x7 zorgt voor de volledige audiovisuele omkadering van beginnende en professionele muzikanten. We bieden een ruim gamma aan diensten aan om uw muziek naar een hoger niveau te tillen – en naar een breder publiek te brengen.

 

Koen Muylaert, zaakvoerder van 3x7, is zelf muzikant en songwriter. Als muziekproducer zorgt hij voor de juiste klankkleur en identiteit voor uw muziek.

U kunt een beroep doen op 3x7 voor:

  • gitaarlessen
  • muziekworkshops
  • het schrijven van songs
  • muziekopname
  • videoclipproductie
  • muziekproductie

Videoproductie door 3x7

Elke videoproductie van 3x7 wordt gefilmd en bewerkt in Full HD. We beschikken over meer dan 8 jaar ervaring als filmmaker en producer. We creëren content voor online mediakanalen zoals YouTube en specialiseren ons in de niche van DIDmovies – ofwel Damsel In Distress-movies.

 

Onze website didmovies.com behoort tot de top in het genre. Klanten kunnen er meer dan 100 door 3x7 geproduceerde DIDmovies downloaden in de webshop.

 

Ook voor videoclipproductie kunt u bij 3x7 terecht. Deze activiteit sluit nauw aan bij de tweede component van 3x7: muziekproductie.

Muzikant gezocht: liveoptreden door Koen Muylaert

Zoekt u voor uw evenement een singer-songwriter die uw publiek van begin tot einde kan boeien? Koen Muylaert – zaakvoerder van 3x7 in Westerlo – is een begenadigd songwriter én performer die zinderende liveoptredens verzorgt, solo of met band.

 

U kunt Koen Muylaert boeken of een beroep doen op de service van 3x7 door contact op te nemen. Surf snel naar het contactformulier en contacteer ons!